Gå til hovedinnhold

Om Matmegleren

Matmegleren har 2000 m² fordelt på fryselager, kjølelager og tørrlager.

Bli kunde

Vår spesialitet er høy fleksibilitet og skreddersydde løsninger for spesielle behov. Vi har systemer som håndterer alle typer volum, fra stykkgods til hele paller og kombinasjoner. Fra produkter med kort holdbarhet til non food.  

Vi tilbyr full digital håndtering av hele prosessen fra skanning ved mottak til lagring og utskipning. Dette gir full kontroll på beholdning, holdbarhetsdatoer, parti, rullering og sporing på lager.

Våre tjenester omfatter en komplett logistikkløsning fra innhenting i inn og utland til levering hos kunde, uavhengig av destinasjon. 

Hvorfor Matmegleren

  • Som kunde har du full valgfrihet over hvilke leverandører du vil kjøpe fra
  • Som kunde har du full valgfrihet på hvilke varer du vil kjøpe
  • Som kunde får du en prismodell som er transparent

Mat på et bord

Bitastad – selskapet bak selskapet

Matmegleren er en del av Bitastad AS, Norges råeste veksthus for serveringskonsepter. Vi kjøper og utvikler selskaper innen mat og drikke, og eier per i dag Jordbærpikene, Big Bite, Sot, Kompis, Sabrura, regnskapsfirmaet AST og distribusjonsselskapet Matmegleren

Åpenhetsloven

I juli 2022 trådte Lov om virksomheters åpenhet og arbeid med grunnleggende menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold (åpenhetsloven) i kraft. Loven har som formål å fremme virksomheters respekt for grunnleggende menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold i forbindelse med produksjon av varer og tjenester, og å sikre allmennheten tilgang til informasjon om hvordan virksomheter håndterer negative konsekvenser for grunnleggende menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold.

Matmegleren’s holdning til arbeid med Åpenhetsloven er at det er en del av bærekrafts arbeidet vårt og at vi skal bruke den som et middel for å få til forbedringer i verdikjeden vår.

Matmegleren sammen med flere serveringskjeder er eid av Bitastad AS. Arbeidet med å håndtere faktiske og potensielle negative konsekvenser for menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold i egen virksomhet og i leverandørkjeden er organisert sentralt på konsernnivå og omfatter alle virksomhetsområdene i konsernet.  Aktsomhetsvurderingen foretatt av Bitastad AS vil dekke den samme leverandørkjeden som Matmegleren benytter seg av. Se hele redegjørelsen her (lenke hentet fra Bitastad).